Cal Saragossa

Activitats

Guies de Muntanya i Educadors Ambientals

“Des de la Casa de Muntanya Cal Saragossa, us oferim junt amb l’empresa RELLEUS-Gent de Muntanya un servei de guiatge de diferents activitats com Caiac, Ascensions, Espeleologia, Orientació, Raquetes de Neu, Senderisme, Tir amb Arc i també servei Food Truck per fer els vostres esdeveniments o festes privades a Cal Saragossa.

Els seus Guies i Tècnics us portaran a descobrir els emblemàtics i meravellosos recons de la Vall de Lord-Busa-Bastets, zona declarada com espai d’interés natural (P.E.I.N) amb la certesa que no us deixaran indiferents.

Més informació: www.relleus.cat

Port del Comte

A només 22 km de Cal Saragossa, l’estació d’esquí de Port del Comte és el lloc perfecte per gaudir de la neu en família o amb amics. 

Més informació https://portdelcomte.net/

Zoo del Pirineu

A només 30 min de Cal Saragossa, el Zoo dels Pirineus és un lloc perfecte per gaudir en família o amics de la natura i aprendre sobre la fauna.

Més informació
https://zoodelpirineu.com/

Salí de Cambrils

Imagina relaxar-te i carregar-te d’energia amb aigües terapèutiques en un entorn històric totalment restaurat per al teu gaudi i aprofita els beneficis de l’aigua salada qualsevol època de l’any. A menys d’1 hora de Cal Saragossa.

Més informació http://salidecambrils.cat/ca/

Bungee.cat

Ets amant de l’adrenalina i de les emocions fortes? A només 15 minuts de Cal Saragossa, podràs gaudir d’un bungee jump de 122 metres d’alçada.

Més informació
http://bungee.cat/

Esportec

 A només 30 minuts amb cotxe de Cal Saragossa, trobareu un parc d’aventures amb tirolines, rutes amb segway, tubbies i altres activitats per a grans i petits

Més informació https://www.esportec.cat/parc-daventura-port-del-comte/

 

Passeja amb Kayak

Vols viure una experiència inoblidable? Passeja amb Kayak doble o individual per l´embassament de la Llosa del Cavall.

T´oferim un servei de lloguer de Kayak ó Allotjament + Kayak + Dinar a uns preus inmillorables i també amb opció a Paintball.

Més informació: https://kayakk1.com/lloguer-caiacs-sup/